OM OS

2021 der skal vi give den ekstra gas!! Og give corona baghjul, kun små hold

 

Hos os får du sangundervisning til en god pris, når du melder dig ind. Her vil du lære at synge, og starte en indre udvikling, få stor selvtillid og selvværd, og at tro på dig selv og dine evner.

Vi giver dig redskaber til hvordan du ”griber en sang an” Ligeledes lærer du en masse omkring mikrofon-teknik, og at kunne optræde, samt meget mere.

Vi har hold til alle behov, og det tager ikke år at blive en god sanger, det tager måneder hvis man træner og øver sig flere gange ugentligt.

For os handler det om at Sang skal være sjovt at udføre, give glæde, udvikle dig som menneske, fange tilhørernes opmærksomhed, udtrykke følelser, mm. Sang er for os noget uundværligt og gør sjælen fri og glad.

Vi har plads til alle “der vil”, for omdrejningspunktet for skolen er at udvikle og skabe trygge rammer omkring den enkelte person, og dennes kunnen indenfor for faget. Og samtidig med læring sørger vi for en fri tone, samt en masse sjov.

 

Vi ønsker i den grad, at løfte personen op på et højere sangniveau og på den måde skabe mere selvværd og selvtillid. At give personen en ”rutine” i at kunne gribe hvilken som helst sang an og sætte sit eget præg på den.

COLOURBOX8596232.jpg
MUSIK ER TERAPI

 

Musik er terapi, og sætter mange af de ting man bøvler med i perspektiv. Man får luft fra de udfordringer man har, og når man sætter stemmen og sindet fri sker der ting der ikke kan forklares men skal opleves. Man bliver afhængig af den indre glæde.

Lidt ligesom nogle bruger, meditation, thai chi, psykolog og andet der sætter fokus på dig og dine indre tilstande, gør musik og sang det, på en helt naturlig måde, med dit eget redskab, nemlig stemmen.

Derudover ønskes det, at skabe et miljø, hvor de musikalske relationer krydses på tværs af niveau, køn, baggrund, alder og kultur.

Stjernehold (13).jpg
UNDERVISER:

 

Mastercoach: Allan Falk Petersen

 

Jeg står for sangskolen, og er den der sørger for at folk udvikler sig i passende tempo, intuitivt, og hurtigt.

Jeg synger selv et par gange om ugen og i egne projekter, det være sig hiphop, pop og elektronisk musik indenfor dance genren.

Jeg har mange års erfaring indenfor sang og udover at synge, skriver jeg selv sangtekster, producerer, mixer og masterer. Jeg laver også musikvideoer, samt underviser i rap..  18 års erfaring…

Det betyder: Du får en underviser der kender til meget mere end bare sang…

 

Men din succes, afhænger afhænger af din indsats.

 

DU SKAL i den grad være indstillet på at ville det. Tro på at du kan, og øve dig igen og igen. Og så kommer resultaterne i det tempo du træner…